PKK'lı katiller bomba üretmek için atölye kurmuş

Örgütün kanlı eylemlere hazırlandığı istihbaratının ardından yapılan bir operasyonda bomba üreten atölye ortaya çıkarıldı.

18 Aralık 2014 Perşembe 11:53
PKK'lı katiller bomba üretmek için atölye kurmuş






PKK'lı katiller bomba üretmek için atölye kurmuş

Terör örgütü bir yandan 'Barış süreci' için ortalığı ayağa kaldırırken diğer yandan ülkeyi kan gölüne çevirecek adımlar atmaktan da çekinmiyor. Örgütün kanlı eylemlere hazırlandığı istihbaratının ardından yapılan bir operasyonda bomba üreten atölye ortaya çıkarıldı. Diyarbakır’da jandarma tarafından Hazro ilçesinde düzenlenen bir operasyonda PKK’ya ait olduğu öğrenilen bomba imalathanesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri tarafından alınan bir istihbarat üzerine operasyon düzenlendi. Hazro ilçesi Çitlibahçe köyüne düzenlenen operasyonda PKK’ya ait bomba imalathanesi ele geçirildi.
Sabah saatlerinde jandarma özel harekat ekiplerinin katımıyla yapılan operasyonda imalathane içerisinde 16 adet piyade tüfeği, 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, çok sayıda mermi, bomba imalatında kullanılan torna tezgahları ve 50 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.


Son Güncelleme: 18.12.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.