Sağlam: Oyun kalitemizi skora yansıtmak istiyoruz

29 Kasım 2012 Perşembe 18:19
Sağlam: Oyun kalitemizi skora yansıtmak istiyoruz






BURSA (CİHAN)- Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının moral motivasyonunun gayet iyi olduğunu belirterek, Geçtiğimiz 6 hafta içerisinde skora yansımayan görüntümüzü ortadan kaldırıp bu oyun kalitemizi ve mücadelemizi skorla birleştirerek güzel bir müsabaka çıkarmak istiyoruz. dedi.

Başarılı teknik adam, antrenman öncesi Akhisar Belediyespor ve Nazilli Belediyespor ile yapılacak maçları değerlendirdi. Sağlam, şöyle konuştu: Takımımızın moral ve motivasyonu gayet iyi derecede. Son 6 haftaya baktığımızda her ne kadar sonuç anlamında mutlu olmasak da mücadele ve oyun kalitesi anlamında bir istikrarın ortada olduğu gerçeği var. Bizim yapmamız gereken Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediyespor karşısında bu 6 maçlık periyotun bize gösterdiği performans ve oyun kalitesini biraz daha üst düzeye çıkarmak ve bununla beraber geçtiğimiz 6 hafta içerisinde skora yansımayan görüntümüzü ortadan kaldırıp bu oyun kalitemizi ve mücadelemizi skorla birleştirerek güzel bir müsabaka çıkarmak istiyoruz. Ligin üst tarafından kopmama adına bizim için önemli bir karşılaşma. Önümüzdeki bu fırsatı iyi değerlendirip iyi kullanmak istiyoruz.

HEDEFLERİMİZDEN BİRİ TÜRKİYE KUPASI

Nazilli Belediyespor maçına daha moralli çıkmak için Akhisar Belediyespor müsabakasından iyi bir sonuçla ayrılmak gerektiğini ifade eden Sağla, şöyle devam etti: Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor ile oynayacağız. Bu yılki hedeflerimizden bir tanesi Ziraat Türkiye Kupası, Nazilli Belediyespor karşılaşmasına moralli gidebilmemiz için Akhisar Belediyespor maçı bizim için çok önemli bir müsabaka. Hafta içi bazı şanssızlıklar yaşadık. Basser'in bileğinde bir sıkıntısı var, Ferhat ve Bellushi'nin küçük sakatlıkları var. Pinto bu haftada takımımızla beraber olamayacak. Bu hafta sakat futbolcularımızın yoğun olduğu bir hafta yaşadık ama kulüp doktorumuzla görüştük Ferhat, Bellushi ve Basser için olumlu görüş bildirdi. Yarın sabah antrenmanında futbolcularımızın durumuna bakıp ona göre kadromuzu oluşturacağız. Manisa'ya kalabalık bir kadro ile gideceğiz. Salı günü oynayacağımız Nazilli Belediyespor karşısına farkı bir kadro ile çıkma durumumuz söz konusu olabilir. O yüzde tüm oyuncularımızı Manisa'ya götürüp 4 günlük periyot içinde tüm oyuncularımızı kullanmaya çalışacağız.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.