Sarıkaya'da ödüllü halı saha futbol turnuvası düzenlenecek

06 Kasım 2012 Salı 18:03
Sarıkaya'da ödüllü halı saha futbol turnuvası düzenlenecek






YOZGAT (CİHAN)- Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde Milli Sporcu Tekvando Dünya Şampiyonu Mustafa Gürsoy tarafından Ödüllü Halı Saha Turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya Yozgat merkez ve ilçelerinden de takımlar katılabilecek.
Yozgatlı Milli Sporcu Tekvando Dünya Şampiyonu Mustafa Gürsoy, yaptığı açıklamada sporun önemine değindi. Gürsoy, Doğup büyüdüğüm ilçemde bu tür sosyal etkinliklerin yapılması birlik beraberlik ve kaynaşmaya büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Çünkü insanların birlikte yaptıkları her iş birbirlerine olan kardeşlik ve paylaşma duygusunu pekiştirir. Bizde vatandaşlarımızın boş zamanlarını kahve köşelerinde değil de spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz. Özellikle gençlerimize sporu sevdirme ve teşvik etme adına böyle bir etkinliğe katılmalarını sağlamak amacıyla sürpriz hediyelerle dolu böyle bir turnuva düzenledik.d edi.
Turnuvada ilk üçe giren takımın kupa, plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendireceğini ifade eden Gürsoy, Gürsoy Cup' adı altında düzenlenen turnuva kayıtlarımız Sönmez Halı Saha Tesisleri'nde devam ediyor ve 14 Kasım'da sona erecek. Şuan oldukça yoğun bir ilgi var. Turnuvaya katılan her takıma plaket ve sürpriz hediyeler verilecek. Yine turnuvanın galibi olan takıma 2 bin lira para, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verilecek. Bunun yanı sıra ayrıca ilk üçe giren takımlara bir de kupa takdim edilecek. diye konuştu.
Gürsoy, ödül törenine Ankara'dan birçok işadamı ve sporcunun geleceğini belirterek, sporu seven herkesin turnuvaya katılmasını istedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.