Sarıkaya'da Şiir Şöleni

09 Temmuz 2011 Cumartesi 17:04
Sarıkaya'da Şiir Şöleni






Sarıkaya Hacıhasan Bor Parkında düzenlenen Şiir Şölenine İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez, Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, Emniyet Amiri Mustafa Yagmur, Jandarma Komutanı Mustafa Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, şairler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıkaya Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Kelami Akdemir, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinlilere büyük önem verdiklerini söyledi. Akdemir, Derneğimiz ilçemizde şiire meraklı şair yönünden kabiliyetli ve istekli olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaktayız.
 Bu tür etkinlikleri düzenlemekteki amacımız, halkımıza şiiri sevdirmek ve bu yönde yetenekli olan kişilere destek olmak.

Bu vesile ile bize etkinliklerimizde destek olan Belediye Başkanımız Sayın Ali Osman Erbir'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. dedi. Şölene katılan yaklaşık 50 kişilik şair ve yazar grubu birbirinden güzel şiirleri okuyarak, ilçe halkına şiir ziyafeti verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.