Schumacher ömür boyu komada kalabilir

Schumacher’in saglık durumu kritik. Doktorları bir daha uyanmama riski taşıdığını açıkladı

17 Ocak 2014 Cuma 06:26
Schumacher ömür boyu komada kalabilir






 

Schumacher’in saglık durumu kritik. Doktorları bir daha uyanmama riski taşıdığını açıkladı

Pistlerin unutulmaz şampiyonu için kritik günler. Alp dağlarında geçirdiğ ikayak kazasının ardından komada olan Schumacher’in, bir daha hiç uyanmama riski var.

Alpler’de kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası komaya giren eski F1 pilotu Michael Schumacher’in durumuyla ilgili kötü haber… ‘Focus’ dergisi ve ‘Bild’ gazetesinin uzmanlara dayandırdığı haberlere göre Schumacher, hiçbir zaman uyanamayabilir. Oldenburg Klinik Üniversitesi’nden Andreas Zieger, “Bu koma teoride ömür boyu sürebilir” dedi. Nöroloji uzmanı Prof. Gereon Fink ise uzun sürede komada kalmanın hastaya zarar vereceğini belirterek, “Konuşma bozuklukları ve karakter değişimi gibi şeyler yaşanabilir” diye konuştu.

EŞİ BAŞINDAN AYRILMIYOR
Yedi kez dünya şampiyonu olan Michael Schumacher’in eşi Corinna, 18 gündür komada olan eşinin başından bir an olsun ayrılmıyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.