Seçim 2018; MHP Bursa Milletvekili İYİ Parti'ye geçti

MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçeceği iddia edilen 5 milletvekili arasında adı geçen Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, İYİ Parti saflarına katıldı.

26 Nisan 2018 Perşembe 22:26
Seçim 2018; MHP Bursa Milletvekili İYİ Parti'ye geçti






Seçim 2018; MHP Bursa Milletvekili İYİ Parti'ye geçti

Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanırken, MHP'den istifa eden milletvekili İYİ Parti'ye geçti..


MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. Bu istifayla MHP milletvekili sayısı 35'e düşerken İYİ Parti'nin milletvekili sayısı 21'e çıktı. Referandum sürecinde ‘hayır’ oyu kullanacağını açıklayan Koçdemir, gerekçe olarak Genel Merkez’in tavrını göstermişti.

Yeniçağ’ın son dakika haberine göre; Koçdemir o süreçte, “Bugünkü sıkıntıların sebebi-mimarı ehil ve emin olmayan, halka-realiteye uzak kadrolardır. Bunların çözüm bulma ve uygulama imkanı yoktur. Daha maddelerine geçilmeden, gelen değişiklik haberleri anayasa teklifi metninin ne kadar sağlam olduğu hakkında bir fikir vermektedir. ‘Kem alat ile kemalât’, yani ‘kötü aletlerle mükemmellik’ olmazmış. Yanlış yöntemle güzel ve doğru bir sonuç elde edilmesi de mümkün değil” açıklamasında bulunmuştu.


MHP’DEN 5 VEKİLİN İYİ PARTİ’YE GEÇECEĞİ İDDİASINDA LİSTEDE İSMİ GEÇİYORDU  

9 Nisan günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, MHP'li milletvekilleriyle bir araya geldiği yemekte 5 MHP'li vekilin İYİ Parti'ye geçebileceğini söylediği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu isimler arasında Kadir Koçdemir’de vardı. İşte o isimler;

Kadir Koçdemir, Atila Kaya, Oktay Vural, Fahrettin Oğuz Tor ve Zihni Açba.
 

Son Güncelleme: 27.04.2018 06:44
Anahtar Kelimeler:
MHPSeçim 2018
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.