Süper Lig'in yeni takımı Orduspor Hollanda'ya gidiyor

16 Temmuz 2011 Cumartesi 15:59
Süper Lig'in yeni takımı Orduspor Hollanda'ya gidiyor






 Yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak Bolu'da başlayan ve ardından Solvenya'da devam eden Orduspor, kamp çalışmalarını 18 Temmuz'dan itibaren Hollanda'da sürdürecek. Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Orduspor'da 3. etap kamp çalışması Pazartesi günü Hollanda'da başlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına ilk olarak Bolu'da başlayan ve ardından 4 Temmuz'da Slovenya'ya geçen Orduspor kafilesi, yeni sezon hazırlıklarına bu ülkede devam ediyordu. Slovenya'daki kamp çalışmaları sırasında iki de hazırlık karşılaşması yapan mor - beyazlı ekip, 3. etap çalışmalarına yeni transferlerinde katılımı ile Hollanda'da devam edecek. Bugün Slovenya'dan havayolu ile Almanya'nın Düsseldorf kentine uçan Orduspor kafilesi, buradan karayolu ile Hollanda'nın Venlo kenti yakınlarındaki Tegelen kasabasına geçerek çalışmalarına burada devam edecek. Slovenya kampında bazı eksikleri bulunan Orduspor'un Hollanda kampında ise Youla dışındaki tüm yeni transferlerin yer alacağı öğrenildi. 

4 HAZIRLIK KARŞILAŞMASI YAPILACAK 
Hollanda'daki hazırlık kampında 4 hazırlık karşılaşması yapmayı planlayan Orduspor'un rakipleri ve maç programıda belli oldu. 19 Temmuz'da Almanya Bundesliga ekiplerinden B.Mönchengladbach'un U-23 takımı ile karşılaşacak olan mor - beyazlı ekip, 21 Temmuz'da ise Hollanda 1. Lig ekiplerinden Nec Nijmegen ile hazırlık maçı yapacak. Kamptaki 3. hazırlık maçını Belçika Jupiler Lig takımlarından Kortrijk ile yapacak olan Orduspor, son karşılaşmasını ise 27 Temmuz'da Fortuna Start takımı ya da Hollanda 1. Ligi takımlarından biriyle yaparak Hollanda kampını tamamlayacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.