T-Mac, Çin´de aradığı huzuru bulamadı

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:05
T-Mac, Çin´de aradığı huzuru bulamadı






PEKİN (CİHAN)- Çin Basketbol Ligi (CBA) ekiplerinden Qingdao DoubleStar Eagles formasını giyen NBA'in eski yıldızlarından ABD'li basketbolcu Tracy McGrady takımı ile çıktığı 5 maçı da kaybetti.

Çin medyasında yer alan haberde, Çin Basketbol Ligi (CBA) tarihinin en büyük transferi olarak lanse edilen T-Mac lakaplı 33 yaşındaki McGrady'nin, yeni kulübü ile çıktığı 5 maçtan da boynu bükük ayrıldığı bildirildi. Houston Rockets yıllarında Yao Ming ile oynayan ve Çin'de ciddi bir hayran kitlesi bulunan 33 yaşındaki yıldızın, yaşadığı hayal kırıklığını maç sırasında ve soyunma odasında takım arkadaşlarına kızarak çıkardığı belirtildi.

NBA'de 15 sezon oynayan ve yedi kez all-star seçilen Mc Grady, 13 Ekim günü CBA ekiplerinden Qingdao DoubleStar Eagles ile bir yıllık anlaşma imzalamıştı.

Çinli basketbol severler mikroblog sitelerindeki yorumlarda, T-Mac´ın gösterdiği performanstan yüzde 80 memnun olduklarını dile getirirken, takım arkadaşlarının ona ayak uyduramadığını ve takıma yeni takviyelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Kariyerine Toronto Raptors takımında başlayan ABD'li basketçi, daha sonra sırasıyla Orlando Magic, Houston Rockets, New York Knicks, Detroit Pistons ve son olarak Atlanta Hawks formaları giymişti.

Orlando Magic'de oynarken Washington Wizards'a karşı attığı 62 sayı ile de NBA'de bir maçta en çok sayı atan 14. oyuncu olmayı başaran T-Mac, Atlanta Hawks'da oynadığı geçen sezonda 5,3 sayı ortalamasıyla beklentileri karşılayamamış ve 2012-2013 sezonu için kontrat teklif eden herhangi bir NBA takımı olmamıştı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.