Taksim Gaziosmanpaşa Hastanesi Acil servisine PKK baskını

Terör örgütü yandaşları dünyanın en kirli savaşlarında bile görülmemiş bir eyleme imza attı. PKK'lı vandallar Taksim Gaziosmanpaşa İlkyardım Hastanesi Acil servisini basarak talan etti.

11 Ekim 2014 Cumartesi 00:36
Taksim Gaziosmanpaşa Hastanesi Acil servisine PKK baskını






Taksim Gaziosmanpaşa Hastanesi Acil servisine PKK baskını

Taksim Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir grup PKK'lı vandal tarafından talan edildi.

Hastane Acil servisini ellerinde taşlar sopalar ve molotoflarla acil servise gelen yüzleri maskeli PKK'lı teröristler sloganlar atarak acil servis hizmet binasında masaları bilgisayarları kırarak servis çalışanlarına ağır hakaretler savurdu. GOP Acil baskın sonrası bir süre hizmete kapatıldı.

Baskın sırasında hastane güvenlik görevlileri her hangi bir girişimde bulunmazken Acil çalışanları 'En kirli savaşlarda bile hastaneler sağlık merkezleri, doktorlar, sağlık çalışanları korunur gözetilir, saldıranların çoğu bu hastaneden sağlık hizmeti alır, ya kendileri ya aileleri yakınları buraya gelir. Vahşice yüzlerce insanın hayatına kasteden bir girişim, yazıklar olsun böyle ideolojiye, bu tür hastalıklı düşünceler artık tedirgin ediyor' yorumunda bulundu.


PKK'lı teröristlerin baskından sonra kaçtığını belirten görgü tanıkları polis ekiplerinin gelerek ifade almasını beklediğini söylediler..

AYRINTILAR GELİYOR
Son Güncelleme: 11.10.2014 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
acilci 2014-10-11 13:40:47

yaw bu ne yalan yapanlar pkk değil çingeneler ben bizzat şahidim ortalıgı karıştırmayın admin ve sayfa ekibi

Avatar
Muko besli 2014-10-18 13:58:11

Pkk Milletin derdine devA buldugu O Hastane,. Sizedehizmet vermiyormu¿ ALLAHIN GAZABINDANKORKUN...