Tarsuslu üç hayırsever okul için arsalarını bağışladı

29 Kasım 2012 Perşembe 16:20
Tarsuslu üç hayırsever okul için arsalarını bağışladı






MERSİN (CİHAN)- Mersin'in Tarsus ilçesinde üç hayırsever, okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne arsa bağışında bulundu.

Hayırsevrelerle bir araya gelen Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, eğitime yapılan yardımların geleceğe yapıldığını söyledi.

Kaymakam Güldibi, eğitimin sadece devletin üstesinden geleceği bir iş olmadığını dile getirerek, eğitim gönüllülerinin desteklerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Güldibi, Eğitime destek veren hayırseverlerimizin isimleri okullarda yaşayacak. Kalıcı olan bu gibi yardımları çok önemsiyoruz. Maddi varlıklar elbet bir gün son bulacaktır. Eğitim kurumunun kapısında bir isimle anılmak, o ismin varlığıyla eğitim kurumunu anmak en güzel ödül ve en güzel mükafattır. dedi.

Törende hazır bulunan eğitim gönüllüleri Ali Salman, Gülten Es ile Ayhan Oran ise eğitime hizmet yolunda kendilerine yol açan Kaymakam Güldibi ile Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir'e teşekkür etti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.