Tayin olduğu yere giden trafik polisi kazada öldü

20 Temmuz 2011 Çarşamba 10:05
Tayin olduğu yere giden trafik polisi kazada öldü






Kaza, Göksun-Kahramanmaraş karayolunun 5. kilometresinde çift şeritten tek şeride geçiş yapılan noktada meydana geldi. İşçi taşıyan bir minibüs, hatalı sollama yapması sonucu Özkan Kuşçu'nun kullandığı otomobile çarptı. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan polis memuru Hakan Yetiş hayatını kaybetti. Kazada,Merve Bayır, Zehra Binboğa, Ömer Candemir, Sultan Candemir, Fatma Akçadağ, Tuğba Candemir, Seher Kara, İsmail Kara, Zahide Kara, minibüs şoförü Hacı Kara, Beytullah Kara, Nihal Kara ve Dilber Kara yaralandı. Yaralılar Göksun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bu arada kazada hayatını kaybeden polis memuru Hakan Yetiş'in Göksun'a yeni tayin olduğu ve memleketi Osmaniye'ye gitmek için sabah Özhan Kuşcu'nun aracına binerek Kahramanmaraş'a gitmek istediği öğrenildi. Polis memuru Yetiş'in eşinin de Kilis'te hemşire olarak görev yaptığı bildirildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.