Terör örgütü kendi ilan ettiği ateşkesi bitirdi

Terör örgütü PKK. HDP'nin özellikle bölge illerinde daha rahat seçim çalışması yürütebilmesine imkan tanımak için ilan ettiği sözde ateşkesi bitirdiğini açıkladı. Terör örgütü her yıl kış mevsimi öncesi ateş-kes ilanı yapar, havalar ısınınca bu duruma son vermesi ile biliniyor.

05 Kasım 2015 Perşembe 23:44
Terör örgütü kendi ilan ettiği ateşkesi bitirdi






Terör örgütü kendi ilan ettiği ateşkesi bitirdi

Terör örgütü PKK, seçimlerden bir hafta önce ilan ettiği ateşkesi defalarca ihlal ettikten sonra bitirdiğini açıkladı. Örgüt her kış mevsimi öncesi rutine bağladığı sözde ateşkes kararını bu kez hiç uygulamadan dün son verdiğini açıkladı. Karar, KCK Yürütme Konseyi Eşbaşkanlığı'nın açıklamasıyla duyuruldu.

PKK, seçimden önce ilan ettiği eylemsizlik kararına son verdiğini açıkladı. Kararı örgütün televizyonu Med Nuçe TV duyurdu.

HÜKÜMETE KARŞI HALKI SOKAKLARA ÇAĞIRDI

Sanki bahsettikleri ateşkes sürecinde saldırı gerçekleştirmemiş gibi açıklamada bulunan PKK, "AKP hükümetinin gerçekleştirdiği son saldırılarla tek taraflı eylemsizlik son bulmuştur" şeklinde bir açıklamada bulundu. Halkı tekrar sokağa dökmeye çalışan PKK, yaptığı açıklamanın son kısmında "Bu ortamda tek taraflı eylemsizliğin bir anlamı yoktur ve sonuç vermekten uzaktır. Halkımız direnişi yükseltmelidir" ifadeleri kullanıldı.
Son Güncelleme: 05.11.2015 23:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.