Trabzonspor Başkanı Sabri Şener de gözaltında

11 Temmuz 2011 Pazartesi 08:11
Trabzonspor Başkanı Sabri Şener de gözaltında






 
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 26 kişinin tutuklandığı şike skandalında 2. dalga operasyonun ayak sesleri duyuluyor.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de gözaltına alındı.

Şener, 'Şike operasyonu' çerçevesinde gözaltına alındı. ve Haseki hastanesine götürülerek sağlık raporu kontrolünden geçirildi. Şener İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şener'in şike skandalıyla ilgili ifadesine başvurulacak.

Futbolda şike soruşturmasında 2. dalga başladı ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener İstanbul'da gözaltına alındı.
Bordo - mavili kulübün Başkanı Şener, sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Organize İşler Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
Garaj kapısından içeri alınan Şener, burada yaptığı kısa açıklamada, "Konuyla ilgili bir bilgim yok, emniyette bana söyleyecekler." dedi.


11:02 - TFF eski Başkanı Mahmut Özgener de gözaltında

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, futbolda şike soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltına alındı.


10:21 - Kaleci Serdar Kulbilge sağlık kontrolünde

Gözaltına alınan kaleci Serdar Kulbilge, sağlık kontrolünden geçirildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, geçen sezon Gençlerbirliği'nde oynayan, bu sezon Anakaragücü'ne transfer olan kaleci Serdar Kulbilge, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Kulbilge, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.


09:35 - BJK'lı Adalı ve İBB'li Alın'a da davet yapıldı iddiası

Bu arada futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan çalışmada Ziraat Türkiye Kupası finali yönelik şike iddialarıyla ilgili olarak ismi gündeme gelen Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Serdar Adalı ile finalist takım İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu İbrahim Akın'a da ifadelerine başvurmak üzere çağrı yapıldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Avusturya'daki, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da Slovakya'daki kampları nedeniyle yurt dışında bulunan Serdar Adalı ve İbrahim Akın'a çağrı yapıldığı gelmemeleri durumunda ise bulundukları ülkeden gözaltına alınmaları talebinde bulunulacağı iddia edildi.


08:49 - Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya gözaltında

Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya'nın Ankara'da gözaltına

SKYTURK.NET SORMUŞTU: SIRADA KİMLER VAR?


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.