Üniversiteliler, trafik kazasında ölen arkadaşları için fidan dikti

04 Aralık 2012 Salı 19:33
Üniversiteliler, trafik kazasında ölen arkadaşları için fidan dikti






SİVAS (CİHAN)- Sivas´ın Hafik ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesi Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencileri, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları Oğuzhan Bayar için fidan dikti.

Hafik Belediyesi ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte Hafik okullar bölgesinde 1000 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu. Fidan dikim töreninde konuşan Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, yüksekokulun böyle bir orman içinde olmasının geleceği de en güzel bir biçimde planlamak anlamına geldiğini belirterek, Esasen güzel olan da öğrencilerin bu işe sahip çıkması. Güzel bir orman oluşturuyoruz. Geleceği hazırlıyoruz. İnşallah gelecekte bu başladığımız ormanlık alanı görmek kısmet olur. Bugünün diğer anlamlı bir özelliği, geçen yıl bir trafik kazasında kaybettiğimiz öğrencimizin adının verilecek olmasıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Zeki Aydın da Sayın Rektörümüzün de önderliğiyle 800 dönümde yapılacak olan ağaçlandırma kampanyasını başlattık. Sayın Rektörümüzün önerileriyle bunu daha da ileriye götüreceğiz. Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu'nun etrafını adeta ormana çevireceğiz. dedi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum dikilen fidanlarla hem başarılı öğrenci Oğuzhan Bayar´ın adını yaşatmış olacaklarını, hem de Hafik´te Hafikliler adına güzel bir yeşil alan oluşturmuş olacakları ifadesini kullandı.

Fidan dikim törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. N. Yaşar Aşıkoğlu, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Baktır, öğretim görevlileri ve idareciler ile çok sayıda öğrenci katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.