Uşak Devlet Hastanesi bağış yapanın ismini odalara verecek

04 Aralık 2012 Salı 10:32
Uşak Devlet Hastanesi bağış yapanın ismini odalara verecek






UŞAK (CİHAN)- Uşak Devlet Hastanesi üst yönetimi, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu´ nu ziyaret etti. Ziyarete Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Yalçın Atlı ve İdari Başkanı Ömer Bağ, Uşak Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mutlu Vurkun ve Başhekim Dr. Tamer Mican katıldı.

Genel Sekreter Atlı, hastanenin yeni binası hakkında UOSB yönetimine bilgi verdi. Yeni binanın 400 yatak kapasiteli olduğunu belirten Dr. Atlı, ilave 200 yataklı bir binanın daha hizmete açılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Atlı, Yeni bina, özel hastanelerdeki konfor ve rahatlığı aratmayacak. Hasta odaları bir ya da iki kişilik ve otel konforunda olacak. Açılması düşünülen yeni bölümlerin ve hizmetin daha kaliteli olması için gerekli teçhizatın sağlanması amacıyla hayırseverlerin de katkıda bulunabileceğini düşündük. Bunun için hastane yönetiminin kampanya başlatılması kararı doğrultusunda çeşitli ziyaretler yapacağız. Kampanyamız, 'Her 5 Bin TL´ye Hasta Odalarına Bir İsim' adı altında olacak. Kampanyamızı, Uşak´ta faaliyet gösteren sivil toplum ve meslek kuruluşlarıyla birlikte yürütmeyi düşünüyoruz. dedi.

Hastane Yöneticisi Vurkun ise yeni yapılanma hakkında bilgi vererek, geldikleri noktayı anlattı. Dr. Vurkun, yeni binanın hizmete girmesiyle birlikte açılması düşünülen yeni bölümlerden bahsederek, Hastanemiz sadece Uşak halkına değil, Gediz, Simav, Şaphane, Çivril, Hocalar gibi komşu illerde bulunan yerleşim birimlerine de hizmet veriyor. Modernizasyon ve yeni bölüm çalışmaları, hizmet verdiğimiz alan gözönüne alınırsa çok önemli. şeklinde konuştu.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım da ziyaret için teşekkür ederek, şehrin sanayisi ve bölgeleri hakkında bilgi aktardı. Yıldırım, Uşak Devlet Hastanesi'nin kampanyasına destek vereceğiz. Hep birlikte hastanemize destek olalım. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.