Üst kattaki komşularına yemeğe çıkan çiftin evi soyuldu

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:25
Üst kattaki komşularına yemeğe çıkan çiftin evi soyuldu






ISPARTA (CİHAN)- Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde üst kattaki komşusuna yemeğe çıkan bir çiftin evi soyuldu. Evine döndüğünde soygunun farkına varan çift, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaya davet etti.

Keçiborlu Devlet Hastanesi lojmanlarında oturan sağlık memuru Ramazan Demirkan'ın dairesi, dün akşam saatlerinde soyuldu. Demirkan'ın 19.00-20.00 saatleri arasında evde bulunmamasını fırsat bilerek şahıs ya da şahıslar, içerideki 2 yüzük ve 1 cumhuriyet altınını alarak kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Uluborlu'dan gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri de evde inceleme yapıp, parmak izi aldı.

Olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan Ramazan-Neslihan Dmirkan çifti, herkesin evine giriş çıkış yaptığı saatte böyle bir olayın meydana gelmesinin şaşkınlık verici olduğunu belirtti.

Kendilerinin 2. katta oturduklarını, hırsızlığın meydana geldiği saatte 3. kattaki komşularına yemeğe çıktıklarını ifade eden Demirkan, Duyarlı bir vatandaş olarak Keçiborlu halkının tedbirlerini artırmalarını istiyorum. Benim başıma gelenin başkalarının başına gelmesini istemiyorum. dedi.

Demirkan, yetkililerin hırsızlık olaylarına karşı gerekli tedbirleri almalarını istedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.