Vali Öz: Amasya İl Genel Meclisi çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor

29 Kasım 2012 Perşembe 18:40
Vali Öz: Amasya İl Genel Meclisi çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor






AMASYA (CİHAN)- Amasya İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantısını Merzifon'da gerçekleştirdi. Çanakkale Şehitleri Parkı'nda düzenlenen toplantıya Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, Meclis Başkanı Mustafa Çıttır ve meclis üyeleri katıldı.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, yaptığı konuşmada, Amasya'nın refah düzeyinin yükselmesinde her alanda hep beraber çalıştıklarını söyledi. Çıttır Konuşmanın devamında, Merzifon'un gerçekten çok şanslı bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Çünkü Merzifon birçok ilçede olmayan Havaalanı, Polis Meslek Eğitim Merkezi ve hastane gibi önemli yatırımlarla tanıştı. Yapılan ve yapılacak olan bu hizmetler birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir. dedi.

Amasya Valisi Abdil Celil Öz ise konuşmasında, Amasya İl Genel Meclisi çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor. Zaman zaman il genel meclis üyelerimizle bir araya gelip, ilin genel yönetimiyle ilgili konuları görüşüp, eğitim, sağlık, ulaşım, kültür gibi konuları da masaya yatırıyoruz. Bu toplantıda da hem özel idare yatırımlarımızı hem de meclisimizin çalışma durumunu, bütçe çalışmasını, Amasya genelinde kamu hizmetlerinin işleyişini değerlendirdik. Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Ev sahipliği için Kaymakam ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. diye konuştu.

İnsanın olduğu her alanda hizmetlerin devam edeceğini vurgulayan Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim ise, şunları kaydetti: Hem Özel İdaremiz hem de belediye insana hizmet götürüyor. İnsanın olduğu yerde hizmet devam edecektir. 2012 yılı bizim için hizmet dolu bir yıl oldu. İmkânlar dâhilinde hizmetlerin en güzelini yapmaya çalıştık. Bizler burada her zaman vatandaşımızın ve muhtarımızın sıkıntılarını dinleyip çözüm yollarını aradık. 2013 yılında da hizmetlerin en iyi şekilde devam edeceğini umuyorum. ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.