Vali, Twitter'da yarışma düzenledi

06 Kasım 2012 Salı 18:57
Vali, Twitter'da yarışma düzenledi






ORDU (CİHAN)- Ordu Valisi Orhan Düzgün, Twitter'da yarışma düzenledi

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı oldukça sık kullanan Ordu Valisi Orhan Düzgün, takipçilerini site üzerinden düzenlediği bir yarışmayla şaşırttı. Düzgün, sitedeki sayfası üzerinden yayınladığı bir fotoğrafın nereye ait olduğunu takipçilerine sordu. Bu fotoğrafın nereye ait olduğunu bilen ilk 5 kişiyi ise tşörtle ödüllendirdi.

Ordu Valisi Düzgün'ün bu twitinden sonraysa takipçilerini yarışmanın kuralları konusunda uyardı. Düzgün sayfasında ''Bazı takipçiler Ordu diye cevaplamış ancak köy ya da mevki belirtmeleri gerekiyor. dedi.

Vali Düzgün'ün bu yarışmasını Yiğit Köroğlu, Ersin Özmen, Tan Aşkan, Samet Yanık, Suat Yanık, Ertan Başeli, Aguia Negra kazandı. Ordu'daki talihlilerse hediyelerini Vali Düzgün'ün elinden aldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.