Valilik önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi

06 Aralık 2012 Perşembe 12:08
Valilik önüne bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan´da vilayet önüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan şüpheli çanta, polisleri alarma geçirdi. Valilik çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polisler, yolları yaya ve araç trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı tarafından fünye yardımıyla patlatılan şüpheli çantanın içerisinden ayakkabı ve kıyafet çıktı.

Erzincan´da öğlen saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Erzincan Valiliği karşısında bulunan İnönü Parkı'na bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Park içerisinde şüpheli bir çanta olduğu yönünde ihbar alan polisler, Valilik çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Çevredeki yollar araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra, şüpheli çantayı fünye yardımıyla ile patlattı. Yapılan incelemede şüpheli çantanın içerisinde kıyafet ve ayakkabı olduğu anlaşıldı. Ulaşıma kapatılan yollar tekrar yaya ve araç trafiğine açıldı.

Meraklı vatandaşlar ise şüpheli çantanın bulunduğu alanda yapılan çalışmaları incelerken, merak üzerine olay yerine geldiklerini söyledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.