Viranşehirli'nin sopa ve bıçak merakı basına gösterildi

06 Aralık 2012 Perşembe 12:07
Viranşehirli'nin sopa ve bıçak merakı basına gösterildi






ŞANLIURFA (CİHAN)- Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde polis yol aramaları sırasında ele geçirdiği sopa ve bıçak çeşitlerini basına gösterdi. Sopa çeşitleri arasında su borusundan imal edilmiş, başına balyoz yapılmış, çiviler ile desteklenmiş olanlar bulunurken, bıçaklar arasında ise döner ve kama şeklinde bıçaklar yer alıyor.

Viranşehir Emniyet Müdürü Fahri Vardal, kasım ayı içerisinde yol uygulama ve arama faaliyetleri kapsamında; 48 adet işlenmemiş, 9 adet topuzlu, 5 adet işlenmiş, 5 adet vida-somunlu, 4 adet plastik, 3 adet metal, 1 adet döner bıçağı, 5 adet muhtelif ebatlarda bıçak ve resmi araçlara özgü tepe lambası ele geçirildiğini açıkladı.

Emniyet Müdürü Fahri Vardal, ilçedeki her vatandaşın burnunun kanamaması ve zarar görmesi için ekip arkadaşları ile birlikte çalıştıklarını belirterek ilçenin huzuru için 24 saat aralıksız görev başında olduklarını söyledi. İlçeye kurulan mobese sisteminin vatandaşın güvenliği için önemli olduğunu vurgulayan Vardal, şehirde 26 noktada 100 kameranın sürekli görüntü kaydettiğini ifade etti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.