Yalçın Haker: Göztepe eşleşmesinden mutluyum

06 Aralık 2012 Perşembe 13:05
Yalçın Haker: Göztepe eşleşmesinden mutluyum






İSTANBUL (CİHAN)- Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Göztepe ile eşleşen Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker, eşleşmeden mutlu olduğunu söyledi.

Olimpiyatevi'nde yapılan kura çekiminin ardından Fenerbahçe Kulübü Yönetim kurulu Üyesi Yalçın Haker, kura değerlendirmesinde bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yalçın Haker, şunları söyledi:

Göztepe eşleşmesinden mutluyum. Önemli olan kendi sahamızda oynamaktı. Çünkü çok yoğun bir maç takvimiz var. Deplasman takımımızı yorabilirdi. Hedefimiz de her zaman kupayı almaktır. Fair-play çerçevesi içinde güzel bir şekilde rakibimizi ağırlayacağız. İnşallah turu atlayan biz oluruz.

Akşam Borussia Mönchengladbach ile yapacakları maçla ilgili olarak da konuşan Haker, UEFA'da çok iyi maçlar oynadık. Grup birinciliğimiz garanti. Formalite maçı olmasına rağmen 16 puan yapıp rekor kırmak istiyoruz. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.