Yeryüzündeki farklı yaşamları sergilediler

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:19
Yeryüzündeki farklı yaşamları sergilediler






KONYA (CİHAN)- Konya Merve Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Özel Gönül Koleji öğrencilerinin hazırladığı 'Yeryüzünde Farklı Yaşam, Resim Deyim ve Maske' proje sergisi ilgi gördü.

Sosyal bilgiler öğretmeni tarafından hazırlanan 'Yeryüzünde Farklı Yaşam' sergisinde iklimin insan yaşamı üzerindeki etkileri proje çalışmalarıyla anlatılıyor. Türkçe zümre öğretmenleri rehberliğinde 7. sınıf öğrencilerin hazırladığı 'Resim Deyim' çalışmalarında ise deyimler gerçek anlamlarıyla resimleştirildi.

Görsel sanatlar dersinde hazırlanan '6. Sınıflar Maskelerini Çıkardılar' sergisinde ise öğrencilerin akrilik boya ile boyayarak tasarladığı maskeler sergileniyor. Sergiyi gezen veliler yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.

Özel Gönül Koleji Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Öğretmenlerimizin rehberliğinde hazırlanan birbirinden ilginç çalışmalar öğrenmeyi kalıcı hale getiriyor. Öğrenci merkezli eğitimin bir gereği de bu tür çalışmaları ortaya koyabilmektir. Bu sergilerle öğretimi; sınıfın dışına, hayatın içine taşıyoruz. Sergilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.