14 yaşındaki kızı kaçıranlar tutuklandı

Niğde'ye tatil için dedesinin yanına gelen 14 yaşındaki lisesi kız çocuğunu kaçıranlar cinsel istismar suçundan tutuklandı.

31 Temmuz 2016 Pazar 00:24
14 yaşındaki kızı kaçıranlar tutuklandı






14 yaşındaki kızı kaçıranlar tutuklandı


Son Dakika Haberler, Niğde'de tatil için dedesinin yanına giden 14 yaşındaki Vildan D.'yi zorla kaçırdığı öne sürülen 3 kişiden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı


Vildan D.'yi kaçırma suçuyla haklarında yakalama kararı çıkan Hasan B. ve Zekeriya D. jandarmanın oluşturduğu özel ekipler tarafından yakalandı. Sağlık kontrolü için Niğde Devlet Hastanesine gelen Hasan B. ve Zekeriya D., hastanede farklı bir olay için toplanan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Niğde Adliyesi'ne getirilen Hasan B. ve Zekeriya D. adliye girişinde basın mensuplarına saldırdı. Olaya zanlı yakınların karışmasıyla basın mensupları Niğde Emniyet müdürlüğü ekiplerince adliye binasından çıkarıldı. Hasan B. ve Zekeriya D.,"Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "Cinsel İstismar" suçlarından tutuklandı.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.