Adana Sarıçam'da cinnet: Karısını ve iki çocuğunu öldürdü, intihar etti

Adana merkeze bağlı Sarıçam'da Ali Keklik, eşi Sibel Keklik ile, çocukları Özgür Keklik ve Okan Keklik'i öldürdükten sonra intihar etti..

20 Kasım 2016 Pazar 13:04
Adana Sarıçam'da cinnet: Karısını ve iki çocuğunu öldürdü, intihar etti






Adana Sarıçam'da cinnet: Karısını ve iki çocuğunu öldürdü, intihar etti



Adana'da 44 yaşındaki Ali Keklik, eşi 37 yaşındaki Sibel Keklik, çocukları 13 yaşındaki Özgür Keklik ve 15 yaşındaki Okan Keklik'i öldürdükten sonra intihar etti.
Merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi 2814 sokakta oturan Keklik Ailesi'nden haber alamayan komşuları merak edip eve gitti. Pencereden baktıklarında hurdacılık yapan Ali Keklik'in tavanda asılı cesedini gören komşuları polise haber verdi.
Gelen polisler çilingire kapıyı açtırıp girdiklerinde kan gölüne dönen odalarda boğazları kesilerek öldürülen Sibel Keklik ile çocukları Özgür ve Okan'ın cesetleriyle karşılaştı.
İlk incelemede, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Ali Keklik'in cinnet geçirip eşini ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.