Batman Beşiri karayolunda feci kaza, 2 ölü 13 yaralı var

Batman Beşiri karayolunun 9. KM'sinde meydana gelen kazada 2 kişi can verdi, yaralı 13 kişi hastanelere kaldırıldı.

16 Nisan 2018 Pazartesi 00:27
Batman Beşiri karayolunda feci kaza, 2 ölü 13 yaralı var






Batman Beşiri karayolunda feci kaza, 2 ölü 13 yaralı var

Batman yakınlarında Kösetarla köyü yakınlarında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kaza sırasırnda 2 kişi hayatını kaybederken en az 13 yaralı var.


Kaza dün akşam saat 21.10 sıralarında Batman-Beşiri karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Batman merkeze bağlı Kösetarla köy yolu kavşağında Agit T. yönetimindeki özel otomobil, Beşiri ilçesi yönünden gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Agit T. olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer araçta da ismi öğrenilemeyen bir kişi Bölge Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Kazada çoğu çocuk toplam 13 kişi yaralandı. Yaralılar, Batman´daki hastanelerde tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

BatmanBeşiri Karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 3'e yükseldi.
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mevkiinde 72 BC 663 plakalı hafif ticari araç ile 72 BB 649 plakalı otomobil çarpışmış, kazada Agit Tarhan (26) hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ismi öğrenilemeyen 5 yaşındaki çocuk ile Turan Görnü isimli şahıs da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 15.04.2018 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.