Berber Koltuğunda Öldürüldü

Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da erkek berberine düzenlenen silahlı saldırıda tıraş olan müşteri 36 yaşındaki Yenal Yerli öldü. Saldırıda berber, 24 yaşındaki Kenan Satar, işyeri sahibi 26 yaşındaki Sercan Balıkçı ile 21 yaşındaki...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:15
Berber Koltuğunda Öldürüldü






Fatih KARAÇALI/ADANA, ()-ADANA'da erkek berberine düzenlenen silahlı saldırıda tıraş olan müşteri 36 yaşındaki Yenal Yerli öldü. Saldırıda berber, 24 yaşındaki Kenan Satar, işyeri sahibi 26 yaşındaki Sercan Balıkçı ile 21 yaşındaki Hacı Aytekin Türk yaralandı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi'nde 75048 sokakta meydana geldi. Uyuşturucu satıcılığı, çıkar amaçlı suç örgütü ele başı olma suçlarından poliste kaydı bulunan Yenal Yerli, saat 10.00 sıralarında tıraş olmak için Sercan Balıkçı'nın işlettiği berber dükkanına geldi. Yenal Yerli, saç tıraşı olurken, içeri giren 3 saldırgan, tabancalarını çekip, işyerinde bulunanlara ateş etti. Yenal Yerli ile Yerli'yi tıraş eden berber Kenan Satar ile Sercan Balıkçı ağır yaralandı. Saldırganlar kaçarken ateş etmeyi sürdürünce kendi arkadaşları Hacı Aytekin Türk'ü de vurdu. Berberde saldırıya uğrayan Yenal Yerli, berber koltuğunda öldü, Kenan Satar ile Sercan Balıkçı, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Satar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken saldırganlar vurdukları kendi arkadaşları Hacı Aytekin Türk'ü götürdükleri aynı özel hastanenin acil servisine bırakıp kaçtı. Türk, ilk müdahalesinin ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, işyerinde 25 boş kovan bulunurken Yenal Yerli'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Uyuşturucu madde satmak, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlarından poliste kaydı bulunan Yenal Yerli'nin, dün Kiremithane Mahallesi'nde adam yaralama olayına karıştığı, saldırının bu nedenle yapılmış olabileceği üzerinde duruluyor.
Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.