Beyoğlu'nda Motosiklet Cipe Çarpti

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() BEYOĞLU Piyale Paşa Bulvarı üzerinde kavşaktan dönen cipe çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. Beyoğlu Piyale Paşa Bulvarı üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, Cem Erdoğan’ın kullandığı...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:04
Beyoğlu'nda Motosiklet Cipe Çarpti






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() BEYOĞLU Piyale Paşa Bulvarı üzerinde kavşaktan dönen cipe çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı. Beyoğlu Piyale Paşa Bulvarı üzerinde saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, Cem Erdoğan’ın kullandığı 34 AD 8980 plakalı motosiklet kavşaktan dönen 34 AB 8820 plakalı cipe yandan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle kafasını arabanın camına vuran Cem Erdoğan yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle acılar içinde feryat eden Cem Erdoğan’ı, sağlık ekipleri gelene kadar vatandaşlar sakinleştirdi. Sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.Motosiklet sürücüsünün kask kullandığı görüldü.
Kaza nedeniyle Piyale Paşa Bulvarı üzerinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Kaza yapan motosikletin ve cipin kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.
(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.