Cezaevi arakadaşı eski eşiyle ilişkiye girince kafasına sıktı

Tahliyesinin ardından eski eşinin koğuş arkadaşı İsmet A. ile dini nikah kıydığını haber alan 29 yaşındaki zanlı Zikri P., Esenyurt'ta kurduğu pusuda 3 kurşunla arkadaşını öldürdü. Kayıplara karışan zanlı yakalandı.

24 Kasım 2015 Salı 18:05
Cezaevi arakadaşı eski eşiyle ilişkiye girince kafasına sıktı






Cezaevi arakadaşı eski eşiyle ilişkiye girince kafasına sıktı

Cezaevinde koğuş arkadaşının eski eşi ile ilişkiye girdiğini öğrenen Zikri P., çılgına döndü. Tahliyesinin ardından eski eşinin koğuş arkadaşı İsmet A. ile dini nikah kıydığını haber alan 29 yaşındaki zanlı Zikri P., Esenyurt'ta kurduğu pusuda 3 kurşunla arkadaşını öldürdü. Kayıplara karışan zanlı yakalandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İstanbul Esenyurt'ta 25 Temmuz Cumartesi gecesi 29 yaşındaki İsmet A, üç kurşunla vurularak öldürüldü.

İsmet A'nın üzerinden 'Ender İnci' adına ait sahte kimlik çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, sabıkalı olduğu için sahte kimlikle dolaştığı öğrenilen İsmet A.'nın katil zanlısını kısa sürede belirledi.

Zanlı, İsmet A.'nın cezaevinden koğuş arkadaşı Zikri P'ydi. İddialara göre; Zikri P. (28) bir süre önce üç çocuk annesi eşi İ.K.'dan boşandı.


Ayrılığın hemen ardından ise İ.K. ile İsmet A. arasında gönül ilişkisi başladı ve çift dini nikah kıydı. Bunu öğrenen Zikri P., Esenyurt'ta pusu kurduğu arkadaşı İsmet A'ya kurşun yağdırıp kaçtı. Katil zanlısı Zikri P. önceki gün Kağıthane'de yakalandı.

Üzerinde 'Bekir Öztürk' adına sahte bir kimlik ve olayda kullandığı belirtilen tabanca bulundu. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı Zikri P., tutuklandı. Zikri P.'nin uyuşturucu, yaralama, hırsızlık suçlarından dolayı sabıkalı olduğu ve geçmişte işlediği bazı suçlar nedeniyle kesilmiş hapis cezaları bulunduğu için polis tarafından arandığı ortaya çıktı. (SABAH)


Son Güncelleme: 24.11.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.