Dergideki patlamanın etkisi gündüz ortaya çıktı

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() KAĞITHANE’ de İBDA-C'ye yakınlığıyla bilinen "Adımlar Dergisi"nin ofisinde yaşanan patlamanın izleri gün aydınlanınca ortaya çıktı. Patlama nedeniyle dairenin ön ve arka duvarlarının dışarıya...

26 Mart 2015 Perşembe 11:00
Dergideki patlamanın etkisi gündüz ortaya çıktı






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() KAĞITHANE’ de İBDA-C'ye yakınlığıyla bilinen "Adımlar Dergisi"nin ofisinde yaşanan patlamanın izleri gün aydınlanınca ortaya çıktı. Patlama nedeniyle dairenin ön ve arka duvarlarının dışarıya yıkıldığı görüldü.
Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi üzerindeki 6 katlı binanın 3’üncü katında bulunan "Adımlar Dergisi"nin ofisinde yaşanan patlamanın izleri gündüz ortaya çıktı. Dergi kapı girişinde meydana gelen patlama ile binanın duvarları dışarıya doğru yıkıldı. Çevredeki işyerleri ve evlerin camları kırıldı. Ofis içindeki eşyaların patlama nedeniyle dışarıya savrulduğu görüldü. Öte yandan dergi içindeki spor malzemeleri, kum torbası ve boks eldiveni dikkat çekti.

Adımlar Dergisi’nin tam karşısındaki dairede yaşayan Mükerrem Akar “Evde kızımla oturuyorduk. Birden patlama oldu. Deprem oldu zannettik. Cam çerçeve her şey kırıldı. 'Ev çöktü' dedim. Ne yapacağımı şaşırdım. Beni komşular sakinleştirdi” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.