İstanbul'da rüşvet operasyonu

İstanbul'da bu sabah 10 ilçede "rüşvet" operasyonu düzenledi. Tapu Kadostro Müdürlüklerinde vatandaşların iş yoğunluğunu bahane ederek rüşvet aldığı iddia edilen çete üyesi 44 kişi gözaltında.

18 Şubat 2017 Cumartesi 08:32
İstanbul'da rüşvet operasyonu







İstanbul'da rüşvet operasyonu

İstanbul'da bu sabah 10 ilçede "rüşvet" operasyonu düzenledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince  bir rüşvet şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda 10 ilçedeki 60 adreste arama yapıldı.Haklarında gözaltı kararı çıkarılan 50 kişi arasında memurların da bulunduğu öğrenildi. Çok sayıda zanlının gözaltına alındığı operasyon kapsamında adreslerde aramaların sürdüğü bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğündeki iş yoğunluğunu fırsata çeviren bir şebekenin, işlemleri rüşvet karşılığında gerçekleştirildiğini belirledi.

Teknik takibin ardından, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 50 kişinin yakalanması için sabah saatlerinde 10 ilçede 60 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonda, aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı.
Son Güncelleme: 18.02.2017 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.