Kız öğrenci yurduna gece yarısı giren erkek ortalığı karıştırdı

Sabaha karşı su içmek için kalkan bir kız öğrencinin farkettiği erkek kız yurdunu ayağa kaldırdı. Şüpheli erkek yangın merdivenlerinden kaçarken polis ekipleri de araştırma başlattı.

16 Nisan 2018 Pazartesi 16:58
Kız öğrenci yurduna gece yarısı giren erkek ortalığı karıştırdı






Kız öğrenci yurduna gece yarısı giren erkek ortalığı karıştırdı


Aydın'da üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı yurtta, sabaha karşı yaşanan paniğin nedeni belli oldu. Su içmek için kalkan bir kız öğrencinin farkettiği şüpheli erkek kayıplara karıştı.


Aydın'ın Efeler ilçesindeki özel kız öğrenci yurduna, gece yarısı gizlece girdiği ileri sürülen bir erkek, paniğe neden oldu. Su içmeye çıkan bir kız öğrencinin fark ettiği kimliği belirsiz kişi, yangın merdivenlerinden kaçtı. Olayı haber alan veliler polise şikayetçi olurken, yurt yönetimi de kamera görüntülerinden zanlının eşgalini belirlemeye çalışıldığını duyurdu.


Özel bir kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilerden biri, bugün saat 04.00 sıralarında su içmek için mutfağa gittiğinde, iddiaya göre, karşısına bir erkek çıktı. Öğrencinin çığlık atması üzerine, diğer öğrenciler de uyanınca, şüpheli kişi panikle yangın merdivenlerinden inerek kaçtı.


Edinilen bilgilere göre olayın duyulmasının ardından veliler de polise şikayette bulundu. Polis, yurda giderek beş kız öğrencinin ifadesine başvurdu. Yurtta bulunan güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, yurda izinsiz giren kişinin kimliğinin tespiti için çalışma başlattı.


Yurt sahibi Yiğit Olur, "Güvenlik kameralarından eşkal tespiti yapılıyor. Yurdumuza giren kişinin öğrencilerimizden birine platonik aşık olabileceğini düşünüyoruz. Çünkü farklı zamanlara yurdun izlendiği yönünde bilgiler var. Farklı birimlerden polis ekipleri olayı tüm yönüyle araştırıyor. Kısa sürede olay aydınlanacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.