Kobani’de Çatişmalar Sınır Hattında Sürüyor

Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/SURUÇ (Şanlıurfa), () - SURİYE'nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 55'inci gününe girdi. Aralıklarla çatışmaların sürdüğü Kobani'de IŞİD militanları sınır kapısının bulunduğu...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:20
Kobani’de Çatişmalar Sınır Hattında Sürüyor






Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/SURUÇ (Şanlıurfa), () - SURİYE'nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 55'inci gününe girdi. Aralıklarla çatışmaların sürdüğü Kobani'de IŞİD militanları sınır kapısının bulunduğu bölgeye havan ve roketlerle saldırıyor.
IŞİD militanlarının Kobani'yi ele geçirmek amacıyla başlattığı saldırılar 55'inci gününde de devam ediyor. Çatışmalar, ağırlıklı olarak doğu bölgesinde bulunan Kaniya Kurda, Belediye Caddesi ile Hacı Reşat Cami bölgelerinde sürüyor. Sokak savaşlarının devam ettiği çatışmalarda ateşlenen roket, havan ve ağır silahların sesleri Türkiye tarafından da duyuluyor. Mürşitpınar sınır hattında yoğunlaşan çatışmalarda IŞİD militanlarına Özgür Suriye Ordusu ve Peşmerge desteğini alan YPG güçleri, katyuşa füzeleri ve ağır silahlarla karşılık veriyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.