Van'da gözaltındaki polisler adliyeye sevk edeldi

VAN,() - YASADIŞI dinlemeye yönelik Van merkezli 9 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 19 polis adliyeye sevk edildi. Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile önceki gün yasadışı dinlemelere yönelik Van merkezli Gaziantep, Kayseri,...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:52
Van'da gözaltındaki polisler adliyeye sevk edeldi






VAN,() - YASADIŞI dinlemeye yönelik Van merkezli 9 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 19 polis adliyeye sevk edildi.
Van Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile önceki gün yasadışı dinlemelere yönelik Van merkezli Gaziantep, Kayseri, Ordu, Mersin, Ankara, Adana, Aydın ve Manisa'da operasyon yapıldı. 10'u Van'da olmak üzere toplam 19 polis gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 19 polis bugün sabah erken saatlerde Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.