60 yaş pozuyla gençlere taş çıkarttı

Ünlü oyuncu Sharon Stone 60 yaşına girdi.

11 Mart 2018 Pazar 09:43
60 yaş pozuyla gençlere taş çıkarttı






60 yaş pozuyla gençlere taş çıkarttı

   Ünlü oyuncu Sharon Stone 60 yaşına girdi.26 yıl önce rol aldığı Basic Instinct (Temel içgüdü) filmiyle bir anda yıldızı parlayan Hollywood yıldızı Sharon Stone, 60 yaşına girdi.Sharon Stone, yeni yaşının şerefine New York Times gazetesi için Harry Eelman'ın objektifine poz verdi.

   Gazeteye bir de röportaj veren Stone, yıllara nasıl meydan okuduğunu anlattı.Üç tane evlatlık oğlu bulunan Sharon Stone, formunu korumak için pilates yaptığını anlattı. Evinde aletli pilates stüdyosu olduğunu belirten Stone "Bazen de spor salonuna girip egzersizlerimi yapıyorum" dedi.Saatlerce koşu bandında ter dökmekten hoşlanmadığını anlatan Sharon Stone, bunun yerine sevdiği bir şarkı eşliğinde dans ettiğini anlattı.

   Sharon Stone, yeni yaşını genç sevgilisiyle birlikte Miami'de kumsalda kutladı.Kumsalda yürüyüş yapan sevgililer daha sonra da bir banka uzanıp romantik dakikalar yaşadı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Sharon Stone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.