Adriana Lima Acun'la evlilik için 'Çok saçma' dedi

Magazin basını ortaya öyle bir idda ettiği neredeyse uluslararası sosyetede krize neden oldu. Acun sessizliğini bozdu yalanladı, ama inanmayan medya konuyu Adriana Lima'ya kadar götürdü..

06 Aralık 2014 Cumartesi 10:32
Adriana Lima Acun'la evlilik için 'Çok saçma' dedi






Adriana Lima Acun'la evlilik için 'Çok saçma' dedi

Magazin basını ortaya öyle bir idda ettiği neredeyse uluslararası sosyetede krize neden oldu. İddiaya göre Acun Ilıcalı ile Adriana Lima arasında büyük bir aşk var, bu aşk yakında nikah masasında iki ünlüyü oturtacak. Ilıcıları bu dedikoduları kesin bir dille yalanlasa da, sonunda en sert açıklama Adriana Lima'dan geldin

Günlerdir Adriana Lima ile Acun'un evleneceği dedikoduları konuşuluyordu. Victoria's Secret'in ünlü mankeni Adriana Lima konuyla ilgili, "Acun'la hiçbir şey yaşamadık evlilik haberleri çok saçma" dedi.
Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşadığı hatta evleneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili birçok haber yapılmış sosyal medyada olay olmuştu. Acun cephesinden bu dedikodulara cevap gelmese de Adriana Lima konuya açıkllık getirdi.

EVLİLİK HABERLERİ ÇOK SAÇMA


Adriana Lima, "İlk ve son kez cevap vereceğim. Ben Acun'la birlikte değilim. Hiç çıkmadık, buluşmadık, özel hiçbir şey yaşamadım, beraber olmadım. Evlilik dedikoduları koca bir yalan, çok aptalca. Acun benim sadece arkadaşım." dedi. Kaynak: Hürriyet Gazetesi
Son Güncelleme: 06.12.2014 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.