Karıma Para Atamazsınız diyerek olay çıkardı

Demet Akalın'ın İstanbul Etiler'de bir mekanda verdiği konser sırasında kocası Okan Kurt'un çıkardığı olay geceye damgasını vurdu

27 Ekim 2014 Pazartesi 08:02
Karıma Para Atamazsınız diyerek olay çıkardı






Karıma Para Atamazsınız diyerek olay çıkardı

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın konseri sırasında bir hayranının orkestraya attığı bahşiş geceye damgasını vurdu. Akalın'ın kocası Okan Kurt 'Kimse benim karıma laf atamaz' diyerek sahneye yürümek istedi. Mekan çalışanları durumu Okan Kurt'a anlatmak için uzun süre dil dökmek zorunda kaldı. İşde ayrıntılar:

KARIMA PARA ATAMAZLAR

Şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Etiler'deki Sahne İstanbul adlı mekanda konser verdi.
Sahneye çıkan Akalın'ın keyifli başlayan gecesi eşi Okan Kurt'un çıkardığı olay yüzünden moralsiz bitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ön locada oturan bir kişi şarkıcıya para attı. Bu durum karşısında çılgına dönen Kurt ise "Kimse benim karıma para atamaz" diyerek tepki gösterdi. Hemen Okan Kurt'un yanına gelen mekan çalışanları "Atılan paralar Demet Hanım için değil, sahnede davul çalan orkestra için" diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Ortak tanıdıklar araya girince olay büyümeden kapandı. Olay karşısında morali bozulan Akalın sahneden indikten sonra apar topar mekandan ayrıldı.






Son Güncelleme: 27.10.2014 03:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fadime öz 2014-10-27 13:46:57

ne mutlu bana eli kalem tutan bir ablam var...ne mutlu sana herkesin kalbine dokunan bir elin var...
sevgilerimle..