Mersin'de İrem Derici rüzgarı

İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN Üniversitesi 21'nci Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan sanatçı İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şenlik alanında kurulan platformda sahne alan İrem Derici, sahnede dansları...

01 Mayıs 2015 Cuma 00:23
Mersin'de İrem Derici rüzgarı






İbrahim MAŞE/ MERSİN, () - MERSİN Üniversitesi 21'nci Kültür ve Spor Şenliği kapsamında sahne alan sanatçı İrem Derici, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şenlik alanında kurulan platformda sahne alan İrem Derici, sahnede dansları ve şarkıları ile şov yaptı. Esprileri ile izleyenleri güldüren Derici, şarkıları ile de zaman zaman hüzünlendirdi. Hareketli ve duygusal parçalarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, ekibiyle birlikte sahneye koyduğu performansla izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Uzun süre müzik listelerinde üst sıralarda yer alan 'Kalbimin Tek Sahibine' parçasını da seslendiren ünlü sanatçıya öğrenciler de eşlik etti. Kendi parçalarının yanısıra 'Nerdesin Aşkım' ve 'Türkan' şarkısını da seslendiren güzel sanatçı, öğrencileri coşturdu. Konser boyunca eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler ise alkışları ile genç sanatçıya destek verdi. Kendine has dansı ve enerjisi ile sahnede basmadık yer bırakmayan Derici, hayranlarının kalbini bir kez daha kazandı.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Derici, alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.