O eski halinden eser yok şimdi

Şarkıcı Ziynet Sali'nin eski halini görenler gözlerine inanamıyor

26 Aralık 2017 Salı 10:36
O eski halinden eser yok şimdi






O eski halinden eser yok şimdi

   Şarkıcı Ziynet Sali'nin eski halini görenler gözlerine inanamıyor.42 yaşındaki şarkıcı Ziynet Sali'nin eski hali görenleri şaşırttı. Ziynet Sali'nin bir zamanlar 80 kilodan 54 kiloya düştüğünü biliyoruz. Fakat ortaya çıkan bu fotoğraf herkesi çok şaşırttı. İşte Ziynet Sali'nin eski hali.42 yaşındaki Kıbrıslı şarkıcı Ziynet Sali, yaşına rağmen fiziği ve güzelliği ile hep dikkat çekiyordu. Sali’nin kilolu hali şoke etti.  

Ziynet Sali’nin kilolu halini görenler, “İyi ki zayıflamış, çok güzel olmuş” yorumunda bulunmadan edemedi. 80 kilodan 54’e kadar düşen ünlü şarkıcı adeta başka biri oldu.Ünlü şarkıcı “Ne zaman kilo vereceğim diye düşünmeyi bıraktım ondan sonra kilolarımdan kurtulmaya başladım. Kilonuza takılırsanız ruh sağlığınız da bozulabiliyor.”demişti.

Sözcü

Son Güncelleme: 26.12.2017 08:46
Anahtar Kelimeler:
Ziynet SaliKilo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.