Sevgilisinin çıplak fotoğrafını paylaştı

Charlotte Crosby sevgilisinin çıplak fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı

20 Nisan 2018 Cuma 15:41
Sevgilisinin çıplak fotoğrafını paylaştı






Sevgilisinin çıplak fotoğrafını paylaştı

    Charlotte Crosby sevgilisinin çıplak fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.Şov dünyasının ünlü ismi Charlotte Crosby, sevgilisi Joshua Richie ile çıktığı Maldivler tatilinden öyle fotoğraflar paylaştı ki.

   Her yaptığı her giydiği olay olan İngiliz televizyon yıldızı Charlotte Crosby yine sınırlarını zorladı. Sevgilisi Joshua Richie ile Maldivler'de tatil yapan ünlü yıldız Instagram'a birbirinden seksi fotoğraflar koymaya başladı.

   Maldivler'de aşk tazeleyen ünlü yıldız sevgilisinin son paylaşımı ise Instagram'ı resmen salladı. Crosby, reality şov yıldızı sevgilisinin çıplak halini takipçileriyle paylaştı. Ünlü yıldız sevgilisinin pozu 350 bine yakın beğeni aldı.

   Ünlü yıldız ve sevgilisi sosyal medya üzerinden özel fotoğraflarını paylaşmayı seviyor. İlişkilerinin başlarında çift yatakta çıplak fotoğraflarını da paylaşmıştı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Charlotte Crosby
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.