iPhone ile arkadaş bul: iPhone kim nerede tüm cihazlarda

iOS 9 güncellemesi ile iPhone ve iPad'in önemli uygulamaları tüm cihazları kapsayacak şekilde standart haline getirildi.

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:38
iPhone ile arkadaş bul: iPhone kim nerede tüm cihazlarda






iPhone ile arkadaş bul: iPhone kim nerede tüm cihazlarda

iPhone'nun standart uygulaması konum belirleme ve arkadaş bul programı artık yeni güncelleme ile tüm cihazlarda kendine yer buldu. Halihazırda kullanımda olan ve kişilerin arkadaşlarının konumlarını anı anına harita üzerinden görmelerine imkan sağlayan 'Arkadaş bul' uygulaması iOS 9 ile birlikte yerleşik olarak iPhone ve iPad'lere geldi.

Apple merakla beklenen yeni işletim sistemi iOS 9'u kullanıma sundu.'iPhone'u bul', 'Arkadaş bul', ve 'Wallet' gibi daha önce ayrı olarak kurulabilen uygulamalar, iOS 9 ile birlikte yerleşik olarak iPhone'lara geldi. IOS 9'un yüklenmesi ile birlikte otomatik olarak cihaza entegre olan uygulama silinemiyor.

Apple'ın bir süredir kullanımda olan bu uygulaması sayesinde Uygulamada arkadaşlarımızın konumlarını görebiliyorsunuz. Bu uygulama üzerinden kişileri görmek için Apple'ın benzer özelliği Game Center‘da olduğu gibi arkadaş eklemeniz ve bu kişilerin bu konuda onayını almamız gerekiyor.

Karşı taraftan gerekli onayı aldıktan sonra, arkadaşınızın konumunu görebiliyor aynı şekilde onay verdiğiniz kişiler de sizi harita üzerinden görebiliyor.

iOS 9'u destekleyen Apple ürünleri şöyle:

iPhone 4s
iPhone 5
iPhone 5c
iPhone 5s
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPad
iPad Air 2
iPad Air
iPad 2
3. jenerasyon iPad
4. jenerasyon iPad
iPad mini 3
iPad mini 2
iPad mini
iPod modellerinden,
5. jenerasyon iPod touch
Son Güncelleme: 21.09.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cladius 2015-10-20 11:12:53

iphone 6 s i de unutmamak lazım :) tedirgin edici uygulama ama bildirimler kapatılabilir sanırım yoksa herkes nerede olduğumuzu görür bu da kötü tabi ...