ABT’DEN YENİ ÇOCUK OYUNU “BEN BİR KURBAĞAYIM”

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu yeni sezonu 24 Ekim’de “Anam, Bacım, Avradım” oyunuyla açıyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ABT’DEN YENİ ÇOCUK OYUNU “BEN BİR KURBAĞAYIM”






Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu yeni sezonu 24 Ekim’de “Anam, Bacım, Avradım” oyunuyla açıyor. Hazırlıkları süren “Ben Bir Kurbağayım” adlı çocuk oyununun prömiyeri ise 22 Ekim gerçekleştirilecek.
Geçen yıl 30’uncu yaşını kutlayan Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), 2013-2014 tiyatro sezonunu açmaya hazırlanıyor. 24 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de ‘Anam, Bacım, Avradım’ adlı oyunla sezona merhaba diyecek olan ABT’de yeni çocuk oyunu ‘Ben Bir Kurbağayım’ın hazırlıkları da sürüyor. Yönetmenliğini Nil Banu Engindeniz’in üstlendiği oyun, sezon boyunca çocuklar için sahnelenecek. Brigitte Sanner’in yazdığı ‘Ben Bir Kurbağayım’ adlı oyunda 7 oyuncu rol alıyor.
Dekor ve kostüm tasarımı Gizem Karasu’ya, ışık tasarımı ise Özgür Dokuyucu’yu ait olan oyunun müziklerinde Kemal Günüç’ün imzası var. ‘Ben Bir Kurbağayım’ın oyuncu kadrosu ise, Yunus Derli, Murat Akyol, Recep Kamiloğlu, Gizem Yönel, Sencan Köymen, Mehtap Gürcan ve Pınar Boyar’dan oluşuyor.
‘Ben Bir Kurbağayım’, 22 Ekim Salı günü prömiyer gösterimiyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.