ATLETİZM MÜSABAKALARINDA OSMAN AKÇA RÜZGARI

Osman Akça Orta Okulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Efe Cengiz ile başarıya doymuyor.

02 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
ATLETİZM MÜSABAKALARINDA OSMAN AKÇA RÜZGARI






Osman Akça Orta Okulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Efe Cengiz ile başarıya doymuyor. 11 Ekim 2013 Perşembe günü Atatürk’ün Manisa’ya gelişinin yıl dönümü anısına Manisa’da yapılan Okullararası Atletizm müsabakasında Hüseyin Taşdelen isimli öğrenci küçük erkekler kategorisinde 46 okuldan 78 öğrenci arasında Manisa 2.’si oldu. Aynı yarışmada Elif Girgin 28 okul 56 öğrenci arasında Manisa 3’.sü, Beyza İntepe ve Halil İbrahim Bozkurt ise Manisa 5.’si oldular.
ELİF GİRGİN, MANİSA BİRİNCİSİ OLDU
29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nda ise Manisa’da atletizm müsabakasında Elif Girgin isimli öğrenci kızlar kategorisinde 19 okul 67 öğrenci arasında Manisa 1.’si olarak okuluna, öğretmenlerine ve ailesine büyük bir gurur yaşattı.
CENGİZ; "ÖĞRENCİLERİMİ KUTLUYORUM"
Aynı müsabakada genel sıralamada Manisa 2.’si olan Osman Akça Orta Okulu’nun beden eğitimi öğretmeni Himmet Efe Cengiz, “ Başarıya aç bir öğrenci kitlesine sahip olduğum için çok şanslıyım. Öğrencilerimi kutluyorum. Bundan sonraki müsabakalarda fair play çerçevesinde en iyi ödüller alıp Alaşehirimiz’i ve okulumuzu elimizden geldiğince temsil etmenin onur ve gururunu yaşayıp, yaşatacağız” dedi.
ANNESİ DE TÖRENE ÇAĞRILDI
Müsabaka sonrası Osman Akça Orta Okulu’nda yapılan ödül törenine Manisa 1.’si olan Elif Girgin’in annesi de davet edilerek ödül takdiminde bulundu. Takım halinde kazanılan kupayı ise okul müdürü Seyfettin Köse takdim ederek tüm öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.