Bursa Orhaneli'de feci kaza, 3 ölü var

Bursa'nın Orhaneli Doğancı Barajı yakınlarında 2 aracın çarpışması sonucu 6 kişiden 3’ü hayatını kaybederken 3’ü ağır yaralandı

06 Mayıs 2018 Pazar 08:08
Bursa Orhaneli'de feci kaza, 3 ölü var






Bursa Orhaneli'de feci kaza, 3 ölü var


Bursa bir otomobil ile TIR çarpıştı. Kaza sonrasında hurdaya dönen otomobilde 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. TIR sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.Kaza, Bursa-Orhaneli Yolu üzeri Kapıkaya Mevkinde 23.50'de meydana geldi. İddiaya göre, Orhaneli istikametine seyreden İsmail Acar idaresindeki 16 ACZ 07 plakalı otomobil ile Bursa istikametine seyreden bir TIR çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobilde sürücü İsmail Acar, Recep Altın ve Mustafa Koçan hayatını kaybetti, 2'si ağır 3 kişi ise yaralandı. 

Otomobil, çarpışmanın etkisiyle takla atarak yol kenarındaki boş arsaya devrildi.Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Edinilen bilgilere Kazada sürücü İsmail Acar ve otomobilde bulunan Recep Altın olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtaki Mustafa Koçan ile 3 kişi de sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki yakın hastanelere sevk edildi. Koçan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların da durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri, savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Jandarma ekipleri, kazanın ardından olay 
yerinden kaçan ve tır olduğu tahmin edilen aracı yakalamak için çalışma başlattı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.