DSİ TIR’I DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Muğla-Denizli karayolu Gazeller köyü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

26 Kasım 2013 Salı 00:00
DSİ TIR’I DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI






Muğla-Denizli karayolu Gazeller köyü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Yaralı Denizli Özel Cerrahi Hastanesinde tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Denizli’ye iş makinesi almak için Aydın’dan oyla çıkan Zafer Tasasız (33) yönetimindeki TIR, Muğla üzerinden Denizli’ye seyir halinde iken Denizli-Muğla sınırındaki Gazeller köyü mevkiinde havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Sarıçay Deresine uçtu. Kazada, TIR’da yolcu olarak bulunan Abdullah Çankaya (32) olay yerinde hayatını kaybederken, TIR şoförü Zafer Tasasız yaralandı. Yaralı şoför Zafer Tasasız, 112 Acil Yardım ambulansı ile önce Kale Devlet Hastanesi’ne, ardından Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’ne sevk edildi. Tasasız’ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.