HD İskender Çocuk Menüsü Hem Eğlendiriyor Hem de Öğretiyor

Türkiye'nin köklü markalarından HD İskender, Düşyeri ile birlikte hazırladığı "PEPEE" konseptli "Çocuk Menüsü" ve menünün yanında hediye olarak vereceği "STEAM" tasarımlı oyuncaklarla çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefliyor.

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:19
HD İskender Çocuk Menüsü Hem Eğlendiriyor Hem de Öğretiyor






HD İskender Çocuk Menüsü Hem Eğlendiriyor Hem de Öğretiyor


Dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılan ve Türk mutfağının lider temsilcisi olan HD İskender, çocuk menüsü için Düşyeri ile önemli bir iş birliğine imza attı. HD İskender Çocuk Menüleri'nde Küçük İskender, Köftehor ve Köfte+Çorba seçenekleri yer alıyor.Besleyici çocuk menüsünün yanında ise Düşyeri tarafından STEAM öğrenme sistemine göre hazırlanan eğitici oyuncaklar hediye ediliyor.


Proje ile çocukların dışarıda da sağlıklı ve lezzetli yiyecekler yiyebilmesini sağlamayı amaçladıklarını belirten HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, "HD İskender olarak Düşyeri ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bizim için oldukça önemli. Çocuklarımıza sağlıklı lezzetlerimizden sunarken, onların hem eğlenmesi hem de yaratıcılıklarının gelişecek olması bizi çok heyecanlandırıyor" şeklinde konuştu.

HD İskender ile yaptığı iş birliği hakkında Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç ise "Düşyeri'nin gıda konusundaki tutkulu hassasiyetini tüm annelerimiz biliyor. Biz bugüne kadar kendi çocuğumuza yedirmediğimiz, içirmediğimiz, giydirmediğimiz, oynatmadığımız hiçbir marka ve ürün ile iş birliği yapmadık, yapmayacağız da. HD İskender ile olan iş birliğimiz bu noktada bizim için çok önemli ve değerli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.