KIRMIZI OTOBÜS, ANTRAY VE NOSTALJİ TRAMVAYI BAYRAMDA ÜCRETSİZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, Antray ile nostaljik tramvayı, Kurban Bayramı’nda vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
KIRMIZI OTOBÜS, ANTRAY VE NOSTALJİ TRAMVAYI BAYRAMDA ÜCRETSİZ






Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, Antray ile nostaljik tramvayı, Kurban Bayramı’nda vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Kent merkezindeki cep otoparklarda ücretsiz olacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, halkın bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak adına toplu ulaşımda vatandaşları sevindirecek bir karar aldı. UKOME kararıyla Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşımı rahatlatmak için aldığı resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüs, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren Antray ile Müze ve eski Mezbaha arasında hizmet veren nostalji tramvayı, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıyacak. Özel Halk Otobüsleri ve minibüsler ise normal tarife üzerinden yolcu taşıyacak.
CEP OTOPARKLARDA ÜCRETSİZ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla belediyeye ait olan 40 adet kırmızı otobüs, Antray ve nostalji tramvayında ulaşımı bayram boyunca ücretsiz yaptıklarını söyledi. Ücretsiz ulaşım bayramın birinci günü olan 15 Ekim’de başlayıp, 18 Ekim’de sona ereceğini belirten Başkan Akaydın, kent merkezi içerisinde bulunan cep otoparkların da bayram süresince ücretsiz olacağını bildirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.