MESUT HOŞCAN: “BOZÜYÜKSPOR’U BANK ASYA 1. LİG’E ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, düzenlendiği bilgilendirme toplantısında rezerv takım olarak seçilen Bozüyükspor’u Bank Asya 1.

09 Ekim 2013 Çarşamba 00:00
MESUT HOŞCAN: “BOZÜYÜKSPOR’U BANK ASYA 1. LİG’E ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”






Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, düzenlendiği bilgilendirme toplantısında rezerv takım olarak seçilen Bozüyükspor’u Bank Asya 1. Lig’e çıkarmak istediklerini söyledi.
“BOZÜYÜKSPOR’U DESTEKLEYECEĞİZ”
Vali Hanefi Demirkol tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor’da göreve geldikleri günden bu yana geçen 3 aylık sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mesut Hoşcan, “Rezerv takım olarak belirlediğimiz Bozüyükspor’u destekleyeceğiz” dedi.
“REZERV TAKIMLAR YAPMAMIZ GEREKİYOR”
Alt yapıda bulunan oyuncuların hepsinin A takım kadrosunda yer almasının zorluğunu hatırlatan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, “Bunların zaman içinde oynayarak bir yere gelmesi lazım. Bundan sebeple, rezerv takımlar yapmamız gerekiyor. Bozüyük’ü kendi ilçemiz olarak görüyoruz. Bozüyükspor’u bu bakımdan rezerv takım olarak gördük. Amacımız ilerleyen zamanlarda Bozüyükspor’u Bank Asya 1. Lig’e taşımak. Bunun bir örneği de 1461 Trabzon’dur. Bu projenin temellerini atıyoruz. Bu konuda Bozüyükspor’un yönetimine asla müdahale etmeden, 9 tane oyuncumuzu, hocamızı, masörümüzü ve yöneticimizi verdik. Bunların hepsinin bedelini ödemeyi taahhüt ettik. Bu projenin gerçekleşmesi için gereken her şeyi yapacağız” diye konuştu.
“27 MİLYON TL’LİK BİR BİLÂNÇO VAR”
Kongrede eski yönetim tarafından Eskişehirspor’un borcunun 27 milyon TL olarak açıklamasına değinen Hoşcan, rakamın gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Özel bir denetim şirketi tarafından dosyalar incelendi. Kongrede bahsedilen ama dağıtılmayan, bildiğimiz 27 milyon TL’lik bir bilânço var. Yönetime geldikten sonra böyle bir bilânçonun olmadığını gördük. Böyle bir bilânço ve rakam yok. Rakamın boyutu camiayı rahatsız edeceği için açıklamak istemiyorum ama incelemelerine devam eden bağımsız denetim şirketi bu bilânçoyu açıklamak zorunda. Bizden önce ki yönetimde, faturalar kulübe gelmiş. Ancak kimin ne harcama yaptığı belirtilmemiş. Biz iyi niyetimizle, eski yönetimin sportif başarılara önem verdiği için bu tür yanlışları atladığını düşünüyoruz. Biz de geçmişte ki yönetimin içindeydik. Ancak hataları gördüğümüz için yönetimden ayrıldık. Dün dünde kaldı. Geçmişi görerek, geleceği planlamak zorundayız. Kimse ile kavgamız yok. Ama Eskişehirspor’un menfaatleri için gerekiyorsa, kavga ederiz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.