MİLLETVEKİLLERİ POYRAZ VE ÖZTÜRK’TEN PAZARYERİ ZİYARETİ

Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr.

16 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
MİLLETVEKİLLERİ POYRAZ VE ÖZTÜRK’TEN PAZARYERİ ZİYARETİ






Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, Bursa AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk ile birlikte Bilecik’in Pazaryeri ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Pazaryeri ziyaretinde Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz ve Bursa AK Parti Milletvekili Mustafa Öztürk’e Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın eşlik etti. Belediye Başkanı Yalçın misafirlerine Pazaryerinde yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. İlk olarak Pazaryeri Belediyesi tarafından yaptırılan 27 konut gezilerek ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Ardından yine Pazaryeri Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekilleri Poyraz ve Öztürk, Karaelmalar deresi ıslahı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra sırasıyla belediye tarafından yaptırılan Pazarlıbey Konuk Evi restorasyon çalışmaları, Doğanlar Mahallesi’ne yapılan yeni park, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Doğanlar Camii, Pazaryeri ve Yıldırım Belediyelerinin ortak projesi olan Dostluk Parkı gezilerek incelemelerde bulunuldu. İlçeye Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın kazandırdığı halı saha çalışmalarını da yerinde inceleyen Milletvekilleri son olarak yine Pazaryeri Belediyesi tarafından yaptırılan Beytepe’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaretin sonunda Milletvekili Öztürk Başkan Yalçın’a ilçeye kazandırdıkları için teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.