ŞANLIURFA BELEDİYESİ’NDEN ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI

Şanlıurfa Belediyesi Mehmet Akif İnan anısına ulusal şiir yarışması düzenleyecek.

29 Kasım 2013 Cuma 00:00
ŞANLIURFA BELEDİYESİ’NDEN ÖDÜLLÜ ŞİİR YARIŞMASI






Şanlıurfa Belediyesi Mehmet Akif İnan anısına ulusal şiir yarışması düzenleyecek.
Şanlıurfa konulu şiir yarışmasına müracaat edeceklerin, en son 30 Aralık 2013 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, müracaatların Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacağı ve müracaatlar alındıktan sonra yarışmanın 03 Ocak 2014 tarihinde yapılacağı bildirildi.
Yapılan açıklamada ayrıca, şiir yarışmasında birinciye 1.500 TL, ikinciye 1.000 TL, üçüncüye 750 TL ödül verileceği ve 3 mansiyon ödülünün 500 TL olacağı kaydedildi.
Şanlıurfa Belediyesi tarafından yayımlanan bildiride yarışmanın kuralları şöyle açıklandı: "Şiirler daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış ve yayımlanmış şiirlerden uyarlanmamış olması gerekir. Her türlü çalıntı, benzer iddialar ve tartışmaların sorumlusu katılımcı olacaktır. Şiirler daha önce hiçbir ulusal ya da uluslararası yarışmada ödül almamış olmalıdır. Yarışmaya herkes katılabilir. Her katılımcı sadece bir şiirle katılabilir. Şiirler üç nüsha halinde elden teslim edilmelidir. Ayrıca şiirler dijital ortamda (mail, flash (usb) vs.) teslim edilecektir. Dijital ortamda gönderilecek şiirler, abdullah.bucak@sanliurfa.bel.tr adresine gönderilebilir. Yarışmaya gönderilen şiirler başka bir yarışmada kullanılamaz. Yarışmaya gönderilen şiirler ödül alsın veya almasın, Şanlıurfa Belediyesi’nde tüm hakları saklı kalmak kaydıyla yayımlanabilirler’
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.