VALİ ATA: “TÜM GAZİANTEPLİLERİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
VALİ ATA: “TÜM GAZİANTEPLİLERİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN”






Gaziantep Valisi Erdal Ata, Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.
Vali Ata, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; milli birlik ve beraberliğin, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma, sevgi ve saygı hissiyatımızı en üst seviyelere çıkaran, ruh dünyamızı rahatlatan ve manevi atmosferi yüksek önemli günlerimizin başında gelmektedir.
Tüm gönüllerin yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği ve yaşama sevincinin her yıl yeniden hissedildiği bayramlar, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizi korumak, yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için yeni bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.
Milli birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından biri olarak, huzur ve sevinçle paylaştığımız bir Kurban Bayramını daha, siz değerli hemşehrilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.
Hayatımıza sevgi, saygı, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma, hoşgörü ve adalet egemen olduğu sürece, gönülden inanıyorum ki Gaziantep çalışkan ve girişimci insanlarıyla, daha kalkınmış ve daha aydınlık günlere ulaşacaktır.
Yeter ki bizi biz yapan değerlere sahip çıkalım, birbirimize ve ülkemize olan sorumluluklarımızı hatırlayarak bayramlarımızı da anlamına uygun bir biçimde yaşayalım.
Sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, birçok alanda önemli gelişmeler gösteren, çalışan ve üreten Gaziantepli olmayı ve bu şehirde yaşamayı, bu şehrin huzur, barış ve kardeşlik atmosferine her zaman benzersiz bir mutluluk kaynağı olarak hisseden tüm hemşehrilerimin kurban bayramını gönülden kutluyorum.
Kurban Bayramı sırasında vatandaşlarımıza hizmet verecek tüm kamu görevlilerimize başarılar diliyor, tüm mesai arkadaşlarımızın ve ailelerinin bayramlarını kutluyor, tüm Gaziantepli hemşehrilerime sevgi ve saygılar sunuyorum.”
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.